آموزش زبان در شهر آدلاید

ساخت وبلاگ
 

یکی از خدمات خوبی که در شهر آدلاید به افرادی که زبانشون خیلی خوب نیست داده میشه خدمات زبانی رایگانه . معمولا کسایی که میان اینجا شاید خودشون چون main applicant  هستند زبان خوبی داشته باشن ولی همسرشون ممکنه خیلی نتونه خوب ارتباط برقرار کنه و صحبت کنه و  این عدم اعتماد به نفس خیلی می تونه تاثیر بدی داشته باشه مخصوصا موقعی که کسی بخواهد وارد بازار کار بشه.

مهمترین مرکز آموزشی که در شهر آدلاید وجود داره مرکز TAFE هستش که خیلی از مهاجرها برای کلاس های رایگان زبان اونجا میرن . البته مراکز TAFE در تمام شهرهای اصلی استرالیا وجود داره و حتی تو خود آدلاید هم تو محله های دو رو بر هم شعبه داره. 

در مرکز TAFE خدمات زبان در قسمت English Foundations  ارائه میشه که شما وقتی اونجا برید به شما یک فورم میدن و شما باید اونرو پر کنید و بعد به شما یک تاریخ برای تعیین سطح میدن که باید بیایید و در امتحان زبان در سه بخش writing Reading و speaking شرکت کنید و با توجه به سطحتون شما رو در کلاسهای مختلف قرار میدن. 

در این مرکز خدمات زبانی برای مهاجرها کاملا رایگان هستش ولی شرکت در دوره های دیگه پولی هست و هزینه دوره ها متغییر هست. اینجا دوره ها به صورت کوتاه مدت و بلند مدت وجود داره و معمولا این باور هستش که مدارکی که  certificate IV  به بالا هستند برای کار پیدا کردن بهتر از مدارک کوتاه مدت هستش. تو این مرکز که قوترین مرکز فنی و حرفه ای استرالیاست  هر رشته ای که دوست دارید  میتونید انتخاب کنید و بخونید و بعد از گرفتن مدرک امکان پیدا کردن کار تخصصی خیلی بیشتر میشه چون خیلی مدارک TAFE مورد قبول کار فرما های استرالیاست. حتی این کلاس ها رو طرف می تونه غیر حضوری بره و به صروت آنلاین جلو ببره . ممکنه شما در اول که میایید نیاز داشته باشید که سر کار برید و از پس هزینه ها بر بیایید. سیستم آموزشی TAFE خیلی انعطاف پذیره و اگر با گروه آموزشی مربوط به رشته انتخابیتون صحبت کنین سعی می کنن که مدل آموزشی خودشونو با شما تطبیق بدن.  

برگردیم به کلاس زبان. یکی دیگه از امکانات خیلی خوب آموزشی زبان به غیر از TAFE کلاسهای خصوصی و گروهی کتابخانه عمومی در خیابان North Terrace آدلاید هستش که این خیابان در موازات Rundle Mall  هست و  کتابخانه ای که اونجا داره معروف هست به State Library of South Australia  که بزرگترین کتابخانه مرجع در استرالیای جنوبی هستش. این کتابخانه با کتابخانه های City Library که در پست قبلی براتون گفتم متفاوته, و بیشتر  برای استفاده از کتابهای مرجع هستش.  وقتی وارد این کتابخانه میشید میبینید داخلش دو تا کتابخانه مجزا وجود داره یکی برای کتابهای مرجع امروزی و یک برای کتاب های مرجع قدیمی و تاریخی.

   قسمت منابع قدیمی و تاریخی استرالیا  برای من خییلی جالب بود طراحی کتابخانه بر می گشت به سال ۱۸۸۴ و که وقتی وارد این قسمت شدم احساس کردم وارد زیباترین کتابخانه جهان شدم . این کتابخانه یکی از چهار کتابخانه برتر دنیا از لحاظ زیبایی هستش و کلی توریست فقط میاد که این کتابخونه رو ببینن . در کتابخانه منابع مدرن شما می تونید هر روز در ساعات معینی که در سایت خود کتابخاته زده میشه بیایید و بدو ن ثبت نام در کلاس های خصوصی و عمومی آموزش زبان شرکت کنید. این کلاس ها با هدف روان کردن صحبت  و ریختن ترس مکالمه برای مهاجرها هستش. معلم هایی که در این قسمت آموزش می دن همه استرالیایی هستن و اصلا حقوق هم دریافت نمی کنن بلکه به صورت داوطلبانه میان درس میدن.

برای کلاس خصوصی اگر در سایت زده شده باشه ساعت ۳ بعد ازظهر شروع میشه شما میرید ساعت سه یک فورمی هست که اسمتون رو اونجا می نویسید و بعد صداتون میکنن و میرید پیش معلم میشینید و به مدت نیم ساعت معلم باشما انگلیسی صحبت میکنه و سعی می کنه ضعف های شما رو ببینه و به شما منابعی که لازم دارید پیشنهاد بده و در ساعت معمولا ۵ بعد ازظهر کلاس های عمومی شروع میشه که دیگه نوشتن اسم لازم نیست و می تونید مستقیم وارد کلاس گروهی بشید و از آموزش کلاس هاسی گروهی مثل free discussion  استفاده کنید. 

سیستم امتیاز بندی استرالیا...
ما را در سایت سیستم امتیاز بندی استرالیا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : australiamohajerat بازدید : 84 تاريخ : پنجشنبه 18 بهمن 1397 ساعت: 4:09